Cr3Do

Creative 3D Studio

Als creatieve 3D studio zijn wij een ONE-STOP-SHOP voor projectontwikkelaars. U kan bij ons terecht voor alle communicatie over uw project. Van render tot brochure en projectwebsite als ook de complete digitale marketing om uw project in de kijker te zetten. 

We Create

We Build

We Design

SMART

De one-stop-shop
voor jouw project

01

Kennismaking

We starten met een vrijblijvend en openhartig gesprek. We luisteren naar uw noden en wensen en leren het project tot in detail kennen. Eens we helemaal ondergedompeld zijn in het verhaal overlopen we alle mogelijke communicatie kanalen met hun voordelen en nadelen voor uw specifiek project. We bepalen onze richting, de doelgroep en leggen belangrijke mijlpalen en deadlines vast.

02

Branding, logo & huisstijl

We geven jouw project een identiteit. We kleven er een catchy naam op. We werken een passend logo uit en leggen de brand identity vast. Hierdoor is de look en feel van het project al volledig in lijn met de doelgroep. Dit zorgt er tevens ook voor dat de communicatie over alle kanalen heen herkenbaar wordt en op elkaar afgestemd is. 

03

Ieder project heeft straf beeldmateriaal nodig. Je staat in rechtstreeks contact met onze ervaren 3D artiesten. Zij luisteren naar jouw wensen en noden en maken stijlvoorstellen. Je krijgt rechtstreeks advies van onze interieurarchitecte en de exterieurbeelden worden naadloos verwerkt in droneshots. 

04

Voor projecten met meer dan 20 units wordt het heel interessant om een schaalmodel te presenteren aan potentiële kopers. Dit geeft hun een goed inzicht in de oriëntatie, hoogtes en naaste omgeving en bied hun de kans om eens rond het project heen te wandelen. Ons team van 3 ervaren maquettebouwers creëert een sfeervolle replica van uw project met een detaillistische groenafwerking. 

05

Printed media

Wij gieten uw 3D visualisaties in een strak ontworpen cataloog. Na het ontwerp zorgen wij voor kwalitatief drukwerk via onze partners. Doordat alle onderdelen onder één dak gemaakt worden kunnen wij snel schakelen, hebben wij alle assets ter beschikking en heeft u slechts één aanspreekpunt.

06

projectwebsite

Wij brengen uw project online met behulp van een sterke projectwebsite. Een mooi ontworpen website met een call to actions die leads binnenhaalt. Dankzij het “Googleproof” ontwerp wordt uw project gemakkelijk gevonden, staat u sneller bovenaan en krijgt u méér kliks voor uw advertentiebudget!

07

Digital marketing & lead generation

We zetten een digitale marketingmachine op poten die u wekelijks of maandelijks een lijst met hot leads bezorgt. Niet zomaar ‘Hot leads’ maar effectief mensen die informatie hebben opgevraagd over het project en daarvoor hun contactgegevens hebben achtergelaten. 

Excited to
work with us?

Naam
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Wil je grotere bestanden of speciale bestandstypen (DXF, DWG, RVT, SKP, ...) versturen? (Tot 200 GB) Gebruik de WeTransfer account van Cr3do.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Schrijf je in

  Voor onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en nieuwtjes

  "*" geeft vereiste velden aan

  Naam*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.