• Cr3do - maquette De Winning Ekkelgarden Hasselt
  • Cr3do - maquette Vooruitzicht
  • Cr3do - maquette Vooruitzicht

SCHAAL

Met een maquette geef je de kandidaat koper direct een duidelijk overzicht van je project. Afhankelijk van de omvang en het detail dat je wenst kies je voor een andere schaal….

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende schalen:

1/50: Vooral gebruikt voor alleenstaande gebouwen.

1/100: Standaard schaal.

1/200: Vooral gebruikt voor grotere sites of verkavelingen.

Meer info

VERLICHTING

Met verlichting geef je je maquette een groter wow-gehalte. Deze kan op verschillende manieren aangebracht worden. Zo heb je binnenverlichting, maar ook buitenverlichting is mogelijk in de vorm van straatverlichting of tuinverlichting. De verlichting kan aan/uit gezet worden door middel van een simpele schakelaar.

Naast standaard verlichting bieden onze SMART-maquettes ook slimme verlichting aan waarbij je per unit kan zien wat de status is (Te koop – in optie – verkocht). Meer info hierover kan je terugvinden bij onze SMART-maquettes

Meer info
SMART Maquette

3D PRINTING

Onze maquettes worden grotendeels gemaakt door middel van 3D printing. De ruwbouw wordt aan de hand van uw .dwg bestanden uitgetekend en 3D geprint.  Dit zorgt ervoor dat elk gebouw tot op 0,1mm nauwkeurig is alsook zeer stevig en duurzaam. Het manuele werk dat je bij klassieke maquettes tegenkomt wordt grotendeels vervangen door high-end 3D prints.

Enkel de afwerking en omgeving van een maquette gebeurt dus manueel. Maar ook hier maken we gebruik van machines zoals lasercutters die net als onze 3D printers tot 0,1mm nauwkeurig kunnen snijden.

Meer info

ONDERSTEL

Bij ons kan u kiezen uit verschillende soorten onderstellen voor uw maquette afhankelijk van de look die u wenst. Zo kan u kiezen voor een ‘klassiek’ onderstel op wieltjes of een strakker metalen frame.

Bij klassieke onderstellen u ook kiezen uit verschillende materialen zodoende u een persoonlijke touch kunt geven aan uw project.

Dient de maquette regelmatig verplaatst te worden? Of moet ze door smalle openingen kunnen zoals een lift of enkele deur? Voor één van onze demonteerbare onderstellen is dit geen issue. 

Meer info

MEER INFO?

MEER INFO?