DYNAMISCHE KLEUREN

U kan met een SMART maquette eenvoudig de status van elke appartement aangeven door middel van gekleurde LED’s. Een unit die reeds verkocht is kan bijvoorbeeld een rode kleur krijgen. Een unit in optie een oranje en een beschikbare unit een groene kleur. De intensiteit van de kleuren kan aangepast worden naargelang de locatie van de SMART maquette (Kantooromgeving, open lucht, werfkeet, …).

Ook kunnen er willekeurige lichtpatronen gegenereerd worden zodat de maquette echt tot leven komt.

Meer info

INGEBOUWDE DISPLAY

Via de ingebouwde display kan u units filteren op bepaalde criteria (Prijsklasse, aantal slaapkamers, orientatie, …). LED’s van de units die aan de gestelde criteria voldoen gaan vervolgens branden. U kan daarna elke unit apart openen op de display en relevante verkoopinformatie weergeven (Technische info, grondplannen, visualisaties, …).

De display is makkelijk bedienbaar en de verkoopapplicatie kan opgemaakt worden in de eigen huisstijl en met eigen logo.

Meer info
sociale media

KOPPELINGEN

De SMART maquette kan gekoppeld worden met uw eigen ERP of CRM systeem. Status en commerciele informatie van elke unit wordt zo automatisch mee veranderd. Bijkomende integraties of koppelingen kunnen ook steeds op maat uitgewerkt worden.

Meer info

MEER INFO?

MEER INFO?