Ons verhaal

In 2015 scharen drie ondernemers met een passie voor 3D en innovatie zich samen achter een nieuw idee. “Hoe kunnen we 3D-printen toegankelijker maken voor KMO’s?” Met dat idee werd Cr3do geboren. Een nieuw verhaal voor oprichters Jens RaskinKristof Phillipaerts en Wouter Vandenneucker.

Eind 2015 was Cr3do niet langer een project maar een echt bedrijf. Gekroond tot winnaar van “beste starter in Limburg” en “Student Startup of the Year” bleek toch dat de hele KMO markt wat groot was om in één keer te veroveren. Cr3do maakte de keuze om zijn pijlen vooral op de Architecturale sector te richten. 3D Visualisaties en Maquettes, dat zouden de eerste speerpunten van Cr3do worden.

Vanaf September 2016 volgde het ene project na het andere voor projectontwikkelaars, architecten en bedrijven. Op vraag van de klant ontwikkelde Cr3do verder om niet enkel visuals en maquettes te maken, maar ook commerciële grondplannen en websites.

Vandaag onderscheidt Cr3do zich door specifiek het verhaal van de woning of site in de verf te zetten en dit te combineren met onze SMART oplossingen. Dit doen we in renders, 360° visualisaties, 3D maquettes, websites, commerciële grondplannen en interactieve opstellingen.

En wat we morgen doen? We hebben wel wat ideeën.
Zin om hier aan mee te werken?

Team

Wouter Vandenneucker
Wouter VandenneuckerBestuurder
Kristof Philippaerts
Kristof PhilippaertsCAD Designer
Tom Truyens
Tom Truyens3D Artist
Eline Bottelbergs
Eline Bottelbergs3D Artist
Chiel Saro
Chiel Saro3D Artist
Dieter Vroonen
Dieter VroonenMaquettebouwer
Piet Vanherle
Piet VanherleMaquettebouwer