HIGH-END VISUALISATIES

Je project laten bezichtigen voor het gebouwd is? Laat potentiële kopers wegdromen bij prachtige 3D visualisaties van hun nieuwe woonst. De juiste baksteen, de juiste voeg, het juiste verband,… Kortom, een foto van wat er nog niet is.

Onze visualisaties komen standaard met 2 revisieronden en u ontvangt het eindresultaat digitaal in hoge resolutie, klaar voor print- of digitaal gebruik.

Meer info

FOTOGRAFIE

Naast volledig computer gegenereerde visualisaties is het ook mogelijk om een computervisualisatie in te plakken in een echte foto. Zo schets je een duidelijk beeld van hoe een project eruit zal zien in zijn ware omgeving.

Meer info
3D Visualisatie Exterieur3D Visualisatie Exterieur

DRONE FOTOGRAFIE

Zeker voor grotere projecten waar men de ligging als troef wenst uit spelen – dicht bij een trekpleister bijvoorbeeld-  is het de moeite enkele overzichtfoto’s te maken om uw ontwerp in te plakken.

Meer info

ANIMATIE

Wenst u uw toekomstig project wat meer dynamiek te geven dan enkel een statisch beeld? Dan maken we voor u een animatie van uw woonproject. Zodoende kan u uw klant nog beter laten zien waar het project om draait.

Meer info
Loading...

VIRTUELE TOUR

We maken ook virtuele tours, met gewone visualisaties of met 360 beelden. Op deze manier geeft u uw klant de mogelijkheid om het project in al zijn facetten te bekijken en zich, zelf vanaf thuis, in te beelden hoe uw project er nu echt komt uit te zien.

Meer info

MEER INFO?

MEER INFO?