Stadsbader, die naam heeft u vast al gelezen wanneer u langs Belgische wegen rijdt. Niet verwonderlijk, want doorheen ons hele land -en daarbuiten- vind je wel wat bijzondere bouwwerven waar trots Stadsbader werfdoeken wapperen. Recent kwam Stadsbader aankloppen bij CR3DO om zo’n bijzonder project tot bij hun op kantoor te krijgen. Met het oog op Open bedrijvendag bouwden we een prachtige maquette die menig bezoeker wist aan te spreken.

 

Wie is Stadsbader?

Stadsbader is én van België’s meest gekende aannemers. Wat ontstond als lokale aannemer in 1946, is ondertussen uitgegroeid tot een multidisciplinair bouwbedrijf in binnen- en buitenland. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit weet Stadsbader zich teonderscheiden in zowel infrastructuurwerken als bodemsaneringen, industriële en commerciële bouwprojecten, prefab beton,… De lijst lijkt eindeloos. Hoe dan ook spelen op maat gemaakte oplossingen een cruciale rol in het DNA van Stadsbader. Laat dat laatste ook exact zijn waar we hier bij CR3DO hoog in het vaandel dragen.

Bij aanvang van dit project was duidelijk dat deze maquette bovenal moest visualiseren welke brede waaier aan expertisedomeinen samenkomen binnen Stadsbader. De structuur en aanpak visueel duidelijk maken aan potentiële klanten en bezoekers, daar ging het om. Aangezien dit voor de Stadsbader de eerste maquette was, ging Stadsbader op zoek naar een betrouwbare partner.

?We hebben uitgebreid opzoekingswerk via het internet verricht waarna vijf potentiële partijen werden benaderd die volgens ons over voldoende knowhow beschikten om een dergelijk project uit te voeren?, zegt David Brock van de afdeling marketing & communicatie bij Stadsbader. ?Na enkele gesprekrondes met de diverse partijen werd CR3DO uit de shortlist naar voren geschoven door de sterke indruk die het op ons had nagelaten.?

 

Vooral het professionele karakter, proactief meedenken en een gedegen plan van aanpak gaven de doorslag. Uiteraard zijn we blij om dit te horen, want bij CR3DO werken we hier elke dag aan. Toch blijft de reactie van de klant bij oplevering de graadmeter bij uitstek om te beoordelen of een project geslaagd is. Reacties waren er genoeg want op 7 oktober kreeg Stadsbader zo’n 5.500 bezoekers over de vloer voor Open bedrijvendag.  De bezoekers volgden een uitgestippelde route langs de diverse afdelingen en passeerden zo ook met z’n allen langs onze fonkelnieuwe maquette. “De maquette vormt een perfecte belichaming van de aard van onze vele projecten.” geeft David aan, “De vele reacties waren zowel bij jong als oud erg positief. De maquette biedt een zeer goede visuele voorstelling van de werkelijkheid”.

David laat er geen twijfel over bestaan dat ze opnieuw met ons in zee zouden gaan wanneer ze binnenkort nog een maquette nodig mochten hebben. Als Stadsbader onze onderneming binnen de bouwwereld zou moeten beschrijven, zou dit als volgt zijn:: “Professioneel, steeds bereid om mee te denken en er samen een mooi verhaal van te maken, degelijke opvolging voor en tijdens de projectuitwerking, maar ook een goede dienst-na-verkoop”.

“Mocht er één ding zijn dat jullie mochten veranderen aan deze maquette, wat zou dit dan zijn?” vroegen we hem nog. “De groengevel”, antwoordde hij. “Nu komt deze in mindere mate tot zijn recht in verhouding tot de werkelijkheid”. En ook met die informatie zijn we blij, want het is door feedback als deze dat we binnenkort nog straffer uit de hoek kunnen komen.

En die groengevel, die is intussen kosteloos aangepast.